Kwaliteit

Kwaliteit is een van de kernwoorden binnen ons bedrijf

Het bewaken van de kwaliteit en de garantie voor de voedselveiligheid van onze producten komt tot uiting in onze  “IFS Food  Higher level Certificering”.  Voor de continuïteit van deze certificering wordt Jaarlijks een audit uitgevoerd om vast te stellen of de certificaten worden verlengd. Klik hier voor het IFS certificaat.

Biologische Kaas
Wij zijn voor de biologische kazen “Skal gecertificeerd”. Skal is de organisatie die er op toe ziet dat de behandelingen die worden gedaan op het rijpingsproces van biologische kaas voldoet aan de standaarden van biologisch. Dit wordt jaarlijks door Skal gecontroleerd. Klik hier voor het EU BIO SKAL certificaat 

Halal Kaas
Wij zijn voor de Halal kazen “Halal Quality Control” gecertificeerd. De Halal organisatie die er op toe ziet dat de behandelingen die worden gedaan voldoen aan de standaarden van Halal. Dit wordt jaarlijks door Halal Quality Control gecontroleerd. Klik hier voor het Halal certificaat.

Export
Kaandorp Cheese heeft zich de laatste jaren erg geconcentreerd op export. Dit heeft geresulteerd in export van diverse kazen van midden- en oost Europa tot de USA , China en zuid oost Azië.  Klik hier voor het USA Registrar Corp FDA certificaat.